2020.08.19 15:46

Sikeresen debütált a Magyar Diplomáciai Akadémia

Az Akadémia szervezésében július 22 és augusztus 14 között került sor a Misszióvezetői Felkészítő Képzésre. A Képzés célja a magyar külképviseletek kijelölt vezetőinek szakmai és készségalapú felkészítése volt.

Tekintettel a felkészülő misszióvezetők célországainak széleskörű palettájára, a képzés kidolgozása kapcsán az Akadémia teljeskörű és naprakész felkészítőt alakított ki. Következésképp a szakmai modulok mellé a készségfejlesztő és interaktív tematikus tréningek is beemelésre kerültek, szemelőtt tartva  a személyre szabottságot.  

Az előadók között olyan elismert szakemberek szerepeltek, mint Emil Brix a Bécsi Diplomáciai Akadémia elnöke, John O'Sullivan a Danube Institute elnöke vagy Trócsányi László korábbi igaszságügyi miniszter, jogtudós, Európai Parlamenti képviselő.  

A képzés sikerét elősegítette, hogy az Akadémia egyaránt hangsúlyt fektetett a szakmai, elméleti, valamint a skillalapú ismeretekre és a vezetői és menedzsmentismeretekre. A képzés olyan tudáscsomagot tudott átadni a résztvevők számára, amely figyelembe vette azt is, hogy a programba belépők már jelentős tapasztalattal rendelkeznek a közigazgatás és a diplomácia területén.

Megosztás:

facebook twitter