Együttműködési megállapodás a chilei és a Magyar Diplomáciai Akadémia között

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár, a Magyar Diplomáciai Akadémia elnöke és Miguel Ángel González, a chilei Andrés Bello Diplomáciai Akadémia igazgatója videókonferencia keretében írta alá azt a megállapodást, amely hosszú távra megalapozza az idén alakult magyar és az 1954 óta működő chilei intézmény közös munkáját.

A Magyar Diplomáciai Akadémia együttműködési megállapodást kötött a Tungsrammal

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár, az MDA elnöke és Jörg Bauer, a Tungsram elnök-vezérigazgatója megállapodást írt alá a cég részvételéről a Magyar Diplomáciai Akadémia Corporate Diplomacy Programjában.

A Magyar Diplomáciai Akadémia legújabb partnere a GE Magyarország

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár, az MDA elnöke és Ascsillán Endre, a GE Magyarország alelnöke megállapodást írt alá a GE Magyarország részvételéről a Magyar Diplomáciai Akadémia Corporate Diplomacy Programjában.

Létrejött a megállapodás a Budapesti Corvinus Egyetem és a Magyar Diplomáciai Akadémia között

Lánczi András rektor és Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár videókonferencia keretében írta alá az együttműködésről szóló dokumentumot.

Együttműködési megállapodás született a Deloitte tanácsadó cég és a Magyar Diplomáciai Akadémia között

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár hangsúlyozta, hogy a megállapodás keretében a felek célja egy hosszútávú együttműködés kialakítása.

Együttműködési megállapodás a Richter Gedeon Nyrt. és a Magyar Diplomáciai Akadémia között

Dr. Pacsay-Tomassich Orsolya államtikár és Bogsch Erik, a Richter Gedeon Nyrt. elnöke együttműködési megállapodás kötöttek, amely alapján a Richter Gedeon részt vesz a Magyar Diplomáciai Akadémia Corporate Diplomacy programjában.