Szeptembertől újra indul a Külgazdasági és Külügyminisztérium és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem közös szervezésében megvalósuló Diplomáciai Vezetőképző Program. 2022. augusztus 15-ig várjuk az érdeklődők jelentkezését.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Magyar Diplomáciai Akadémia pályázatot hirdet a diplomáciai pálya iránt érdeklődő kiemelkedő versenysportolók számára Sportdiplomáciai Ösztöndíjprogramra.

Együttműködési megállapodás született a Continental Csoport és a Magyar Diplomáciai Akadémia között

Dr. Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár, a Magyar Diplomáciai Akadémia elnöke és Dr. Keszte Róbert a Continental Csoport Magyarország országigazgatója ünnepélyes keretek között aláírta azt az együttműködési megállapodást, amely alapján a Continental csoport vállalatai is részt vehetnek a Magyar Diplomáciai Akadémia évente megrendezett Corporate Diplomacy Programjában.

A Magyar Bankholding Zrt. a Magyar Diplomáciai Akadémia legújabb partnere

Külgazdasági és Külügyminisztérium 2022.04.06 14:00
A Magyar Bankholding Zrt. a Magyar Diplomáciai Akadémia legújabb partnere

Együttműködési megállapodást írt alá dr. Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár, valamint dr. Barna Zsolt Róbert, a Magyar Bankholding Zrt. elnök-vezérigazgatója. A megállapodás eredményeképpen a Magyar Bankholding is delegál résztvevőket a Magyar Diplomáciai Akadémia Corporate Diplomacy Programjába.

A Delta Csoport tagjával, a Delta Systems Kft informatikai vállalattal bővült a Magyar Diplomáciai Akadémia partneri köre

Dr. Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár, az MDA elnöke és Vidra Gyula László, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója együttműködési megállapodást írt alá, amely értelmében a cég részt vesz a Magyar Diplomáciai Akadémia Corporate Diplomacy Programjában.