Sikeresen debütált a Magyar Diplomáciai Akadémia

Az Akadémia szervezésében július 22 és augusztus 14 között került sor a Misszióvezetői Felkészítő Képzésre. A Képzés célja a magyar külképviseletek kijelölt vezetőinek szakmai és készségalapú felkészítése volt.

Elindult a Magyar Diplomáciai Akadémia első képzési programja

Július 22-én elindult a Magyar Diplomáciai Akadémia első képzési programja, a Misszióvezetői Felkészítő Program. A négy héten át tartó képzés során Magyarország újonnan kinevezett nagyköveteit és főkonzuljait készíti fel a külképviseletvezetői feladatokra az Akadémia. A programot Magyar Levente, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszterhelyettese és Pacsay-Tomassich Orsolya, a Magyar Diplomáciai Akadémia elnöke nyitotta meg.

Együttműködési megállapodás a chilei és a Magyar Diplomáciai Akadémia között

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár, a Magyar Diplomáciai Akadémia elnöke és Miguel Ángel González, a chilei Andrés Bello Diplomáciai Akadémia igazgatója videókonferencia keretében írta alá azt a megállapodást, amely hosszú távra megalapozza az idén alakult magyar és az 1954 óta működő chilei intézmény közös munkáját.

A Magyar Diplomáciai Akadémia együttműködési megállapodást kötött a Tungsrammal

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár, az MDA elnöke és Jörg Bauer, a Tungsram elnök-vezérigazgatója megállapodást írt alá a cég részvételéről a Magyar Diplomáciai Akadémia Corporate Diplomacy Programjában.

A Magyar Diplomáciai Akadémia legújabb partnere a GE Magyarország

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár, az MDA elnöke és Ascsillán Endre, a GE Magyarország alelnöke megállapodást írt alá a GE Magyarország részvételéről a Magyar Diplomáciai Akadémia Corporate Diplomacy Programjában.

Létrejött a megállapodás a Budapesti Corvinus Egyetem és a Magyar Diplomáciai Akadémia között

Lánczi András rektor és Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár videókonferencia keretében írta alá az együttműködésről szóló dokumentumot.