2020.05.14

A Magyar Diplomáciai Akadémia legújabb partnere a GE Magyarország

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár, az MDA elnöke és Ascsillán Endre, a GE Magyarország alelnöke megállapodást írt alá a GE Magyarország részvételéről a Magyar Diplomáciai Akadémia Corporate Diplomacy Programjában.

Ez a  hiánypótló, interaktív program egyedi lehetőséget nyújt cégek számára, hogy  munkavállalóik olyan komplex továbbképzésben vegyenek részt, amely egyszerre ötvözi a külgazdasági és külpolitikai ismereteket. A program emellett networking lehetőséget biztosít a Diplomáciai Vezetőképző diplomatái és köztisztviselői, valamint vállalati szakemberek között.

A KKM által alapított Magyar Diplomáciai Akadémia fontos célja, hogy  erősítse a kormány és a vezető magyarországi vállalatok együttműködését,  és hozzájáruljon ahhoz, hogy a meghatározó magyarországi cégek minél sikeresebbek lehessenek saját területükön.

„A diplomácia és a vállalati szektor minden gazdaság növekedésének alapvető mozgatórugója, éppen ezért az olyan nemzetközi nagyvállalatok számára, mint a GE, amelyek Magyarországon folytatnak termelő tevékenységet és korszerű termékeiket, szolgáltatásaikat a globális piacokon értékesítik, kiemelten fontos a közös fejlődés, tapasztalatcsere és a régióspecifikus külgazdasági folyamatok alapos ismerete, különös tekintettel a visegrádi  együttműködésekre. A GE Magyarország örömmel dolgozik együtt a Magyar Diplomáciai Akadémiával annak érdekében, hogy a hosszú távú együttműködés révén a diplomáciában is jártas nemzetközi üzleti kapcsolatokkal foglalkozó szakembereket képezzen.”– hangsúlyozta Ascsillán Endre.

Megosztás:

facebook twitter