2020.05.21

A Magyar Diplomáciai Akadémia együttműködési megállapodást kötött a Tungsrammal

Pacsay-Tomassich Orsolya államtitkár, az MDA elnöke és Jörg Bauer, a Tungsram elnök-vezérigazgatója megállapodást írt alá a cég részvételéről a Magyar Diplomáciai Akadémia Corporate Diplomacy Programjában.

A KKM által alapított Magyar Diplomáciai Akadémia fontos célja, hogy  erősítse a kormány és a vezető magyarországi vállalatok együttműködését,  és hozzájáruljon ahhoz, hogy a meghatározó magyarországi cégek minél sikeresebbek lehessenek saját területükön. Az államtitkár rámutatott: az elmúlt hetek tapasztalatai is megerősítik azt, hogy a magyar kormány és a vezető magyarországi vállalatok együttműködése komoly alapokra épül és hatékony tud lenni a legnehezebb kihívások közepette is.

A Tungsram globális értékesítési hálózata több, mint száz országra terjed ki. Jelenléte hagyományosan erős a Közel-Keleten, Észak-Afrikában, Törökországban, és kicsit közelebb Magyarországon, valamint Délkelet-Európában.  “Üdvözöljük a Diplomáciai Akadémia létrejöttét és működését aktívan támogatni fogjuk, mert az üzleti gondolkodású diplomaták és a kulturálisan fogékony menedzserek kombinációja a globális lehetőségek sikeres megragadásának záloga, legyen szó exportról vagy befektetésről.” – hangsúlyozta Jörg Bauer elnök-vezérigazgató.

 

Megosztás:

facebook twitter